Ihan uskomatonta väsymystä ilmassa.. Molemmat lapset on kipeinä, nuorempi on heräillyt öisin, kun ei henki ole enää kunnolla kulkenut. Ja sen nyt tietää, että kun alkaa pikkuniistäjällä nenää sorkkimaan ja päästä kiinni pitämään, niin huuto on valtaisa.

Muutaman korun olen tehnyt, hopeisen larvikiittisormuksen, kieputusharjoituksia kaulakoruja varten, jotka tod.näk. puran ja teen aidosta hopeasta, vaikka erään kaulakorun tekoon menikin n. 5 tuntia..

Sain viimein ostettua tohon, joten pystyn tekemään itse mm. korupiikkejä hopeasta. Säästää pidemmän päälle rahaa, ja koruihin tulee lisää käsityön leimaa. Hankinnassa olisi tuon "liekinheittimen" lisäksi muitakin tarvikkeita juottamista varten, joten tiedossa on erilaisia harjoitustöitä aika tavalla. (Toho on butaanipoltin, jonka lämpötila kuumimassa liekin kohdassa on 1300 astetta)
Myönnettäköön, että ensin toi toho vähän pelotti, kuitenkin siinä on kuuma liekki, mutta alan olemaan aika sinut sen kanssa jo.
Kameran mokoma tarvisi katsoa kuntoon, että saisin tännekin taas kuvia, ei vain tunnu millään aika riittävän kaikkeen.
Niin paljon on kotihommiakin, lapset kun saa nukkumaan, alkaa tavaroiden järjestelyt ja pyykinpesut ripusteluineen, ja siinä jossain välissä ne korut sitten tehdään, jos keritään ja jaksetaan.